
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 beringela (500 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 dentes de alho
- 125 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g coentros
- 20 g azeite mais q.b. p/ regar
- 70 g cebola cortada em lâminas
- 1 folha de louro
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 130 g atum em lata escorrido
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 305 kcal / 1275 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Cogumelos recheados com frango, mozarela e tomate
2hod.
"Arroz" de couve-flor
25min
Curgetes recheadas com atum
1hod.
Curgete recheada com caril de carne picada
1hod. 5min
Rolos de beringela com presunto
50min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1hod. 10min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Quiche de espinafres com alho-francês
1hod. 10min
Caril de cogumelos
20min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1hod.
Quiche de cogumelos e espinafres
45min