Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g bacon cortado em tiras finas
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 600 g água
- 150 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 200 g canónigos
- 100 g natas
- 1 pitada de açúcar
- 1 ½ c. chá de sumo de limão
- 5 gotas de molho inglês
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 698.6 kJ / 167 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 284.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de alface
35 Min
Creme de couves - TM31
50 menit
Creme verde
30 min
Creme de couves
50 menit
Creme de agrião e ervilhas
45 Min
Sopa da Avó
45 Min
Creme de batata-doce e curgete
40 min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Creme de agrião e curgete
35 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min
Sopa de cenoura e canónigos
35 Min