Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 15 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
20 pieces

Suroviny

Sui mai wrappers
  • water
    50 g
  • plain flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • piece fresh ginger peeled and cut into pieces
    3 cm
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    6 pieces
  • pork mince
    300 g
  • shrimp (small), peeled (see Tips)
    200 g
  • fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
    6 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 tsp
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • fish roe for garnishing (optional)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 187.6 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 342.5 kJ / 81.5 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...