Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
TM6 TM5 TM31

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 ( 15 hodnocení )

Suroviny

Sui mai wrappers

  • 50 g water
  • 180 g plain flour
  • 1 egg

Filling

  • 3 cm piece fresh ginger peeled and cut into pieces
  • 6 pieces dried shiitake mushrooms cut into slices
  • 300 g pork mince
  • 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
  • 6 sprigs fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp cornflour
  • 2 tsp ground white pepper
  • 1 ½ tsp sesame oil
  • 500 g water
  • fish roe for garnishing (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
81.5 kcal / 342.5 kJ
Protein
6.9 g
Tuk
2.5 g
Sacharidy
7.4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sodík
187.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty