
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wontons (pork)
- 40 g olive oil plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger peeled
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander leaves only, for garnishing
- red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474.2 kcal / 1991.4 kJ
- Protein
- 24.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 1193.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wonton soup
1hod.
Chinese five spice beef cheeks
4hod. 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4hod. 35min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1hod. 45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Custard (TM6)
15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min