Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1193.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Honeycomb
1h 30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Brazilian cheese puffs
20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Chicken velouté meal (TM6)
45 分钟
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken teriyaki
20min