Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
Crema al mascarpone alle mandorle
- 130 g di zucchero
- 90 g di mandorle pelate
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 5 albumi
Terminare la preparazione
- fragole a pezzi, q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9299.7 kJ / 2222.7 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 122.1 g
- Tuk
- 170.9 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1 Std. 40 Min
Diplomatica
3 godz. 30 min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Zuccotto gelato
12h
Torta del cardinale
3 godz. 30 min
Crocchette di cozze
10 Std.
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Mattonella di strüdel
20 Std.
Cestini di crema al caffè
4 godz.
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Crema chantilly
35min