Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
Crema al mascarpone alle mandorle
- 130 g di zucchero
- 90 g di mandorle pelate
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 5 albumi
Terminare la preparazione
- fragole a pezzi, q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9299.7 kJ / 2222.7 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 122.1 g
- Tuk
- 170.9 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Cannelloni di zucca
1 godz. 50 min
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40 min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Éclair di primavera alla verbena
Žádné hodnocení
Crema alle fragole
15 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Profiterole bianco
3h 15min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min