Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 75 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12590 kJ / 3009 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 195 g
- Tuk
- 242 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3sa 30 dk
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Glassa al cioccolato
20min