Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di latte parzialmente scremato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b.
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 102.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini all'olio
3h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Mantovanine
2h 45min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane australiano con burro dolce
45min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min