Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 50 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Bagna
- 100 g di acqua
- 75 di zucchero
- 75 di liquore Maraschino
Copertura alle mandorle
- 300 di zucchero
- 350 g di mandorle pelate dolci
- 3 mandorle amare
- 2 uova
- 1 cucchiaini rasi di miele
Terminare la preparazione
- 125 g di confettura di pesche
- 145 g di confettura di pesche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Torta di mele e nocciole
1 godz.
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30 min
Torta di limone e mandorle
1h 20 min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 menit
Torta Donizetti
1 godz.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Torta del cardinale
3h 30min
Torta pazientina
3h 55min
Curd all'arancia
40 menit
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min