Zařízení & příslušenství
薑黃馬鈴薯溫沙拉
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 完整食譜
Suroviny
-
水 (蒸煮用)1200 克
-
馬鈴薯 去皮切丁(1.5公分)500 克
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
孜然粉2 茶匙
-
香菜籽1 茶匙
-
薑黃粉2 茶匙
-
凱宴辣椒粉1 茶匙
-
原味優格80 克
-
酸奶油60 克
-
白葡萄乾 (青堤子)30 克
-
杏仁碎40 克
-
香菜 只取葉子10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
35.6 g
Kalorie
4718.7 kJ /
1128.9 kcal
Tuk
54.1 g
Vláknina
19 g
Sacharidy
166.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃一口薑黃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan