![Citrus Salad with Beet Vinaigrette Citrus Salad with Beet Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C287AFFD-1CCB-4D92-84E9-E621EC5124D6/Derivates/fdf8e4c0-e1e1-46c8-92b6-849ef679653e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min