Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 jajka
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 250 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi ruskie
1h 30min
Burger rybny z krewetkami
40 λεπτ.
Placki ziemniaczane
45min
Dip serowy z jalapeño i karczochami
1h
Knedle bawarskie
1h
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45min
Racuchy z jabłkami
35 Min
Naleśniki
1h 15min
Karbinadle z żymłą
35 Min
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50 Min
Podhalańskie moskole
1h
Kluski kładzione z kaszy manny
45min