Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 jajka
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 250 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2h 55 min
Pierożki shaomai
2j
Chlebki guttiau
2j 30 menit
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1j 30 menit
Knedle bawarskie
1j
Gofry a'la frittata
1j 20 menit
Kluski kładzione z kaszy manny
45 Min
Racuchy na żółtkach z rodzynkami w rumie
1 Std. 40 Min
Drożdżowe kluski z gotowanym mięsem
1j 30 menit
Nuggetsy z kurczaka z dipem ogórkowym
45 Min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min