Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 50 g mleka
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 250 g wody
- 600 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
Farsz
- 300 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- oliwa z oliwek, ilość do natłuszczenia blachy i posmarowania focacci
- 500 g białej kiełbasy, surowej, obranej ze skóry, pokrojonej na ok. 2 cm kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1856 kJ / 443.3 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 24.7 g
Alternativní recepty
Chlebek do odrywania z serem
1 Std. 50 Min
Pieczone pierożki z szynką
2 Std. 30 Min
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1 Std. 10 Min
Tureckie börki z ziemniakami
1 godz. 15 min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Mini tarty z porem
1 Std.
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Focaccia serowa z pomidorami
45 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45min
Focaccia z brokułami i anchois
2h 15min
Placek nadziewany mozzarellą
1 Std. 5 Min