Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 40 g mąki pszennej
- 360 g masy kajmakowej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 73 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mus czekoladowy
3 Std. 20 Min
Brownie z krówkami
50min
Suflety orzechowe
1 Std. 30 Min
Cynamonowe smores
1h 50 min
Pływające wyspy
45 Min
Karmelowy czaj
20 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Gorąca czekolada z ciastkami amaretti
20 min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25 min
Gorąca biała czekolada
15 min