![Karmelowe fondant Karmelowe fondant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58F8ACCD-EDEF-4976-AA60-E1E1B21EB055/Derivates/73C3F2DA-1B11-4B4B-B10C-DA9D8CF0A7BD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 40 g mąki pszennej
- 360 g masy kajmakowej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 73 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Fondant czekoladowy
50 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40 min
Suflety orzechowe
1 Std. 30 Min
Deser z płynną białą czekoladą
3hod.
Portugalski crème brûlée
25 min
Gorąca biała czekolada
15min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Crémeux czekoladowe
3h 15min
Kostka malinowa z białą czekoladą
9h 20min
Mus z białej czekolady
1h
Sos waniliowy
10 min