Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 40 g mąki pszennej
- 360 g masy kajmakowej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 73 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Mus z białej czekolady
1h
Gorąca biała czekolada
15 min
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Deser kokosowo-pistacjowy
1sa 5 dk
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Polewa toffi
25min
Czekoladowe słoiczki
40min
Czekoladki z masłem orzechowym
1 godz. 10 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Fondant czekoladowy
35min
Mus czekoladowy z chili
3 Std. 10 Min