Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g ayçiçek yağı
nebo 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Baget ekmek
3h 45 min
Limonlu Sorbe
12u. 15min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40min
Sebze Suyu
3u. 15min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Žádné hodnocení
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Turplu krem peynir
10 Min