Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g ayçiçek yağı
nebo 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4h 15min
Avokadolu Mayonez
15min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Puttanesca Sos
55 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Žádné hodnocení
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Pina Colada Sorbe
30 Min
Turplu krem peynir
10min