Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g maydanoz, sadece yaprakları
- 20 g nane yaprağı
- 650 g su
- 800 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 250 g süzme yoğurt, koyu kıvamlı
- 20 g hardal
- 2 yk limon suyu
- ½ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- ¾ tk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- ¾ tk sumak
- 1 tk kekik
- ½ tk sarımsak tozu
- ¾ tk toz kişniş
- 1 tk toz zerdeçal
- 1 tk toz kimyon
- 2 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 4 lavaş
- 8 yaprak marul
- 2 adet salatalık, şerit halinde kesilmiş
- 2 adet kapya biber, şerit halinde kesilmiş
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 9436.4 kJ / 2257.6 kcal
- Protein
- 239.6 g
- Sacharidy
- 242.8 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 28.4 g
Alternativní recepty
Elmalı Bar
1h 20min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Kereviz Salatası
10min
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Žádné hodnocení
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Tavuklu ve Körili Darı
Žádné hodnocení
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min