Kompatibilní verze
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scrigno di cappelletti
2h
Charlotte al pandoro e spumante
4 godz. 50 min
Bauletti di carne triestini
1u.
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Crescentine modenesi
11 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1u.
Polpettone in crosta
1h 10 min
Salmone con zucchine in crosta
1u.
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min