
Kompatibilní verze
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 491.8 kcal / 2057.5 kJ
- Protein
- 34.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 53.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2hod. 10min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Filetto di maialino con olive nere
1hod.
Filet mignon con porcini e castagne
1hod. 30min
Filetto in crosta di patate
2hod. 15min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1hod.
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5hod. 30min
Arrosto di tacchino ripieno
1hod. 30min
Piccoli polpettoni in crosta
1hod. 10min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1hod. 10min
Gulash tirolese
1hod. 30min