Kompatibilní verze
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 godz. 10 min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Filetto di maiale all’uva
1 godz. 15 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min
Crostello
4 Std.
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1 Std.
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 Min