Coniglio ripieno ai carciofi

Coniglio ripieno ai carciofi

4.5 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato fresco
  • 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
  • 8 cuori di carciofo puliti
  • 1 mazzetto di prezzemolo tritato
  • 1 spicchio di aglio tritato
  • olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di vino bianco secco
  • 500 g di brodo vegetale
    500 g di acqua
  • 150 g di pancetta tesa di maiale a fette

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1112 mg
Protein 43.9 g
Kalorie 1514.5 kJ / 362 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...