Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
nebo 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1514.5 kJ / 362 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1112 mg
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min