Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
nebo 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1514.5 kJ / 362 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1112 mg
Alternativní recepty
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min