
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
nebo 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 362 kcal / 1514.5 kJ
- Protein
- 43.9 g
- Tuk
- 16.5 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Sodík
- 1112 mg
Alternativní recepty
Carciofini sott'olio
721hod. 30min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Arista all'arancia
8hod. 35min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Baccalà, patate e funghi
45min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2hod. 10min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Coniglio ai carciofi
1hod. 25min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1hod. 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min