Kompatibilní verze
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 foglie di salvia fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 600 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di funghi trifolati
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3192.4 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1348.4 mg
Alternativní recepty
Polpettine di pollo e granella di nocciole
30 Min
Biscotti al burro, corn flakes e cioccolato
4h
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5h
Polpette di pollo in salsa curry
50min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Uova mimosa con sardine
35min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1h 10min
Pasta gratinata
50min
Polpette alla mortadella
40min