Kompatibilní verze
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 foglie di salvia fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 600 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di funghi trifolati
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3192.4 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1348.4 mg
Alternativní recepty
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Tortini di broccoli e pancetta
50 Min
Polpette alla mortadella
40 Min
Whoopie alle fragole
2 Std.
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 Min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5 phút
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1h
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5 phút