Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 trozo de mantequilla (para engrasar el molde)
- 1 lámina de masa de hojaldre (30x40 cm)
- 200 g de leche
- 200 g de nata
- 4 tiras de piel de limón
- 1 palo de canela
- 100 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 15 g de harina
- 15 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 589 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 22.8 mg
Alternativní recepty
Magdalenas de nata
1 Std.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3 Std. 30 Min
Tarta de Santiago
1ωρ. 10 λεπτ.
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1h 15min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3hod. 40min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Brazo gitano de café
1h 30min
Boston cream pie
3j