Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 50 g de agua
- 50 g de licor de anís
- 50 g de azúcar
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 1 yema de huevo
Masa
- 20 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- 50 g de licor de anís
-
100
g de mantequilla en trozos
nebo 100 g de aceite de girasol - 50 g de azúcar (y algo más humedicido para decorar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 yemas de huevo
- 650 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- huevo batido para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 12 raciones
- Kalorie
- 19649.8 kJ / 4700.9 kcal
- Protein
- 115.4 g
- Sacharidy
- 674.4 g
- Tuk
- 159.6 g
- Nasycený tuk
- 82.5 g
- Vláknina
- 25.6 g
- Sodík
- 897.9 mg
Alternativní recepty
Roscón gallego
1h 30min
Orejas de carnaval
30min
Coca de cerezas
2u. 20min
Coca con cabello de ángel y nueces
1h 20min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Coca de Sant Joan
1h
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Coca dulce de anís y almendras
50min
Buñuelos de viento
1h
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Coca de Llavaneres
1h
Brazo de gitano
3 Std.