Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g owoców jagodowych, świeżych
nebo 300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 4 żółtka
- 60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
- 2 łyżki likieru jajecznego (patrz wskazówka) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 611.1 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezy klasyczne
3u. 15min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Bita śmietana
10 Min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1h 10min
Pomarańczowe zabajone
15min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Płynny budyń – 650 ml
15min
Kogel-mogel
5 Min
Jagodowe frappuccino
3h 25min