Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g owoców jagodowych, świeżych
nebo 300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 4 żółtka
- 60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
- 2 łyżki likieru jajecznego (patrz wskazówka) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 611.1 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Pomarańczowe verrines
3h 40 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Kogel-mogel
5 min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2h 40min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Walentynkowa Pavlova
5h
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 Std. 30 Min
Bita śmietana
10min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Pavlova z truskawkami
8 Std. 45 Min