Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
nebo 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1190 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Ciasto twarogowe z agrestem
50 Min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2 Std. 15 Min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 Std. 15 Min
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2h 50 min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM6)
1 Std. 15 Min
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1h
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Brioszka z kulką
1h 40min
Brioszka z dżemem rabarbarowym
3 godz. 45 min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1h