Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
nebo 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1190 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Chłodnik pomidorowy z arbuzem i papryką
30min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 Std.
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Placki ziemniaczane z twarogiem czosnkowym (plińce z pomoćką)
1 Std.
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1h 40min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2h 15min
Sernik z rabarbarem
7h 30 min
Ciasto makowe
1 Std.
Sernik makowy z jabłkami
7 godz. 40 min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 Std. 15 Min