Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g owoców leśnych, mieszanych, świeżych, np. malin, jeżyn, jagód
- 110 - 170 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 30 - 50 g miodu
- 100 g czerwonego wina
- 1 ½ łyżeczki korzennej przyprawy do piernika (bez cukru, kakao i mąki)
- 6 żółtek
- 1 szczypta cynamonu, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2h 40min
Crème brûlée
2h 30min
Bita śmietana
10 min
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1h 50min
Spaghetti carbonara na samych żółtkach
35min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 Std. 10 Min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Kawowy crème brûlée
2 Std. 45 Min
Płynny budyń – 650 ml
15min