Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole sgusciate
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 250 g di ricotta magra, 20 % di grassi
- 40 g di cacao amaro in polvere
- cocco grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 311.7 kJ / 74.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3 Std. 10 Min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 Std. 20 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Salame di cioccolato al mascarpone
3h 15 min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1h