Kompatibilní verze
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cucchiaini di sfoglia
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 50 g di acqua
Mousse al prosciutto cotto
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 5 olive verdi denocciolate
- 50 g di ricotta
- 50 g di robiola
- 20 g di burro morbido
Terminare la preparazione
- olive verdi denocciolate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1959 kJ / 468 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.