Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 303.3 mg
Alternativní recepty
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Sformato di finocchi
1h
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Sformatini verdure e yogurt
40min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 Min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Tortine alle mele
1 Std. 30 Min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min