Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 122 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
8 parts

Suroviny

  • 500 g de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
  • 270 g de sucre en poudre
  • 160 g de beurre coupé en morceaux
  • 150 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de lait ribot
  • 4 œufs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6.1 g
Kalorie 1685.8 kJ / 400.2 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...