
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
- 270 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de lait ribot
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 400.2 kcal / 1685.8 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3hod. 40min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2hod. 10min
Cake moelleux à la rhubarbe
1hod. 40min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1hod.
Compote de rhubarbe
1hod. 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Tarte à la rhubarbe
1hod.
Tôt-fait à la rhubarbe
1hod. 15min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4hod.