Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24h
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Mouclade charentaise
40 min
Moules au roquefort
40 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Mouclade
1 Std.
Moules à la crème et au vin blanc
45 min