Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de sucre roux
- 130 g de farine de blé
- 50 g d'amandes en poudre
- 2 œufs
- ½ - 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 350 g de quetsches fraîches ou surgelées (15 env. quetsches), coupées en deux et dénoyautées
- 20 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1854 kJ / 442 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Streusel
2h
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Tarte aux mirabelles
50 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte à la rhubarbe
1h
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min