Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Gratin de moules au curry
50 Min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45 min.
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Marmites de la mer
45 Min
Gratin de poisson
45 Min
Clafoutis au thon à la tomate
45 Min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min