Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Choucroute de la mer
35min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1 godz. 15 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Marmites de la mer
45 min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Brandade de morue
24h 35min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de poisson
1 godz.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min