Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Lotte à la diepoise
40min
Rillettes de pétoncle
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Terrine aux deux poissons
1h
Pain de saumon
1h 20 min
Pain de saumon et poireau
1h 15 min
Terrine de poisson
1h