
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (ca. 8 g) -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 300 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet (oder frisch, nach Belieben)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2761 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 106 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Minestrone
45 min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 godz. 15 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Meringue
10 min
Pita Brot
2 godz.
Grissini
1 godz. 20 min
Vegetarische Calzoni
1 godz. 50 min
Pizza mit Peperoni
1 godz. 55 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min