Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 300 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet, (oder frisch, nach Belieben)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2 Std. 50 Min
Pizza mit Peperoni
1 godz. 55 min
Mini-Calzone "Neptun"
1 godz. 20 min
Pizza Diavola
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Hamburger mit Coleslaw
40min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min