Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rotkohl, in Stücke (3 cm)
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Eiersalat-Brötli
15 Min
Schneller Regenbogensalat
10 Min
Eier orange färben
55min
Eier gelb färben
55min
Knöpfli
50 Min
Rhabarber-Glace
36h 25min
Crème fraîche
12 Std. 5 Min
Apfel-Karotten-Rohkost
5 Min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Rüeblisalat
15 Min