Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Dill, Stängel entfernt
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Lachsfilet, gefroren, aufgetaut und in Stücken (3-4 cm) (siehe Tipp)
- 50 g Weissbrot, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2j 15 menit
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Ingwer-Limetten Drink
40 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Tex-Mex Burger
4 Std. 25 Min
Burger-Brötchen
1h 45 min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h