Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Dill, Stängel entfernt
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Lachsfilet, gefroren, aufgetaut und in Stücken (3-4 cm) (siehe Tipp)
- 50 g Weissbrot, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Burrito
45 Min
Couscous-Salat
50min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Crevettencurry
35min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min