Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Olivenöl, nativ
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
nebo 400 g Manitoba-Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche - 1 TL Salz
Belag
- 20 g Olivenöl, nativ
- 350 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, frisch
Letzte Zubereitungsschritte
- 200 g Mozzarella, abgetropft und in Scheiben
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Burger-Brötchen
1h 45 min
Lasagne
2h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Schnitzel mit Gemüsekruste und Kartoffeln
1h 10 min
Kartoffelsalat Badische Art
6u.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min