Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
650
g Schweineschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen)
nebo 650 g Kalbsschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen) - 3 EL Sojasauce (30 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 1 Fleischbouillonwürfel - 800 g Kartoffeln, in Wedges oder dicken Streifen (siehe Tipp)
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Tomatenpurée
- 100 g Rahm
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 3 Spritzer Worcestershire Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Peperonisauce
1h 10 min
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
35min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Spaghetti Carbonara
35min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min