
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 20 g Weissbrot vom Vortag, in Stücken (3 cm)
- 60 g Parmesan in Stücken (2–3 cm)
- 60 g gemischtes Gemüse (Knoblauch, Zwiebeln, Karotten, Sellerie und Petersilie), in Stücken (3 cm)
- 400 g Rindshackfleisch
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 100 g Tiroler Speck in dünnen Scheiben
Sauce und Beilagen
- Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Kartoffeln geschält, in Scheiben (½ cm) oder Würfel (3–4 cm)
- 150 g Pilze, frisch in Scheiben
- 1 TL Salz
-
30
g Schalotten halbiert
nebo 30 g Zwiebeln in Stücken - 30 g Olivenöl, nativ
- 150 g Pilze, frisch in Scheiben
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g Wasser
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 1935 kcal / 8096 kJ
- Protein
- 174.2 g
- Tuk
- 87.7 g
- Sacharidy
- 100.5 g
- Vláknina
- 16.07 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1hod. 30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2hod.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Züri-Gschnätzlets
50min