![Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83668.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Parmesan, in Stücken (2–3 cm)
- 300 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Pizzamehl
- 10 g Salz, nach Belieben
- 250 g Kartoffel, geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)
- 1 - 2 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Chüechli
55min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1h 35min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Mud cake
2 Std. 30 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Beerencake
1 Std. 15 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min