Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Parmesan, in Stücken (2–3 cm)
- 300 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Pizzamehl
- 10 g Salz, nach Belieben
- 250 g Kartoffel, geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)
- 1 - 2 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Basler Fastenwähe
2h
Knusprige Focaccia
2h 10min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Brownies
45min
Linzer Torte
1 Std.
Focaccia mit Salsiccia
2h
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 Std.
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Beerencake
1 Std. 15 Min
Schoggi-Cookies
30min
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min