
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Parmesan in Stücken (2–3 cm)
- 300 g Wasser
-
10
g frische Hefe
nebo 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
-
500
g Pizzamehl
nebo 500 g Manitoba-Mehl - 10 g Salz nach Belieben
- 250 g Kartoffel geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)
- 1 - 2 Zweigchen Rosmarin, frisch Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2719 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 5 g