Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
nebo 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
nebo 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Weizenmehl
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen- und Bohnensuppe
40min
Pilaw-Reis
40min
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Zitronen-Cake
1h 5min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1 godz. 30 min
Gemüseeintopf
45min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2u. 35min
Zitronenpoulet
50min
Linsensalat
30 min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45min