Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
nebo 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
nebo 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Weizenmehl
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Vegi-Käse-Riegel
45min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kokos Pralinen
9 Std.
Brokkoli Frittatawürfel
1h 10min
Trenette mit Pesto
45min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45min