Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
nebo 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45min
Riz Casimir
45min
Spinatwähe
55min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Crevettencurry
35min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min