Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
nebo 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1h
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Lasagne verdi
1h 15min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2 Std.
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min