Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Hartweizengriess
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 320 g Wasser, lauwarm
- 2 TL Salz
-
15
g frische Hefe
nebo ½ Päckchen Trockenhefe
Belag
- 10 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Beträufeln
- 100 g gelbe Peperoni, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g rote Peperoni, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Zucchetti, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Auberginen, in Stücken (1-2 cm)
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 2 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45min
Polenta mit Pilzragout
45min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min
Pizza mit Zucchetti
1h 45min
Pasta-Lauch-Topf
30min
Champignons-Tarte
45min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min