
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Crema di carciofi
-
2
rametti di maggiorana fresca le foglioline lavate
nebo 1 pizzico di maggiorana secca - 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 150 g di fesa di tacchino arrosto a fette
- aceto balsamico a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 114 kcal / 477 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1hod.
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Pappa al pomodoro con verdurine
1hod. 30min
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1hod. 30min
Vellutata fredda di fave e ricotta
55min
Penne con crema di limone e carciofi
30min
Zuccotto di polpo al vapore
3hod.
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Panna montata al frutto della passione
5min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1hod. 10min