Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Crema di carciofi
-
2
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
nebo 1 pizzico di maggiorana secca - 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 150 g di fesa di tacchino arrosto a fette
- aceto balsamico a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Gratin di baccalà e besciamella
1 Std.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Dolce mandorle e carruba al vapore
1 Std. 20 Min
Torta alle bietole
3 Std.
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1h 10 min
Bon bon al cioccolato bianco
4 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min