Kompatibilní verze
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 2 pizzico di sale
- 50 g di acqua
Spiedini
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di Marsala secco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 3 gocce di Tabasco
-
30
g di pecorino grattugiato
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 acini di uva lavati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2489 kJ / 595 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 27.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.