Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canestrelli
- 120 g di acqua frizzante
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
Mousse al prosciutto
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 300 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 362.2 kJ / 86.5 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 41.8 mg
Alternativní recepty
Sformatini al cotechino
30 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Bignè a sorpresa
2h
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Bignè con tre mousse
2h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min