Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de harina de repostería
- 25 g de cacao puro en polvo
- 125 g de azúcar
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 125 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de café soluble
- 90 g de agua
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 140 g de nubes mini
- sirope de chocolate para regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 117.6 mg
Alternativní recepty
Roscón bombón
4h
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 Std. 45 Min
Rollos de hojaldre con pistachos
2h
Bambas Boston cream
2h
Roscas de choux de cacao
1h 30min
Tarta versátil para celebrar
4h
Chocolate fudge cake
5h 45 min.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25 min
Paletas de cheesecake
5h 30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Boston cream pie
3 Std.