Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
2 Std.
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1小时 35 分钟
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Pissaladière
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 Std. 20 Min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 Min