Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter, in Stücken
- 150 g Mandeln, geschält
- 20 - 30 g Zucker, nach Geschmack
- 3 EL frische Petersilienblätter
- 3 EL frische Korianderblätter (volitelně)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Päckchen Safran (ca. 0,2 g)
- 1 TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 3 Eier
-
8
Blätter Filoteig
nebo 8 Blätter Yufkateig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2471 kJ / 590 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 godz.
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm-Kebab
35min
Gulab Jamuns
2 godz. 30 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Süße Briouats
35min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Muhallabieh
3h 20 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Ma'amoul
1h 30min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min