Zařízení & příslušenství
酒釀乾燒醬
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭70 克
-
薑 切塊40 克
-
油60 克
-
番茄醬100 克
-
辣椒醬150 克
-
酒釀200 克
-
細砂糖15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2137.8 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
1359.2 kJ /
325.2 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan