乾燒排骨

乾燒排骨

4.6 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
    600 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油
    30 克
  • 細砂糖
    20 克
  • 多備些刷油用
    30 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 地瓜粉
    30 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 20 克
  • 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
    150 克
  • 綜合甜椒 切塊(約3公分)
    200 克
  • 切段(約3公分)
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 482.9 mg
Protein 33 g
Kalorie 2661.9 kJ / 636.9 kcal
Tuk 33.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 175.9 g
Sacharidy 48.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...