
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
- 30 克 紹興酒
- 1 顆 蛋黃
- 30 克 醬油
- 20 克 細砂糖
- 30 克 油 ,多備些刷油用
- 1 大匙 太白粉
- 30 克 地瓜粉
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 水
- 150 克 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
- 200 克 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 636.9 kcal / 2661.9 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 33.5 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 175.9 g
- Sodík
- 482.9 mg