Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
梅干蒸冬瓜
- 300 克 冬瓜 ,切片(厚約0.3公分)
- 15 克 蔥 ,切段
- 15 克 薑 ,切塊
- 15 克 梅干菜乾 ,以清水略為沖洗
- 20 克 香油
- 15 克 乾香菇 ,泡軟、切丁
- 100 克 五香豆干 ,切丁
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 素蠔油
山藥茶碗蒸
- 250 克 新鮮山藥 ,去皮、切塊(約4公分)
冬菇玉米湯
- 30 克 冬菇 (約6朵),泡軟後切條
- 150 克 牛蒡 ,去皮,切斜片
- 300 克 玉米 (約2枝),切段(約3公分)
- 70 克 紅蘿蔔 ,去皮、切滾刀塊
-
900
克 水
nebo 900 克 高湯 - 20 克 新鮮香菇 ,切片
- 20 克 玉米筍 ,切斜片
- 20 克 豌豆莢 ,去蒂頭,切段
- 15 克 香菇醬油
- 10 克 新鮮香菜 ,只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1271.2 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 10.1 g