Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Protein
- 151 g
- Sacharidy
- 243 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1 godz.
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Mediterranean Chicken Pie
50min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Chicken Korma
40min
Beef in Stout
1 godz. 40 min